Народний художній колектив гурток «КАЛЕЙДОСКОП МАЙСТЕРНОСТІ»

Керівниця: Башинська Людмила Миколаївна

Про гурток

Хто прагне чогось незвичайного, творчого де можна було б побачити індивідуальність кожного — запрошуємо до нашого гуртка, де можна навчитися таким видам декоративно-ужиткового мистецтва:

– вишивці;

– створенню прикрас та сувенірів з різноколірних намистин і бісеру;

– виготовленню власними руками м’яких іграшок.

Заняття в гуртку сприяють вихованню дбайливого і шанобливого ставлення  до народних традицій, соціальної свідомості, формування естетичного смаку; популяризації декоративно-ужиткового мистецтва.Можливість створювати своїми руками красиві речі виховує у дітей любов до прекрасного і заохочує їх до творчої діяльності, розвиває у вихованців художні здібності.

Для дітей віком 6-17 років,

Керівниця: Башинська Людмила Миколаївна

Освіта вища.

Тел. (050) 173 32 20

Електронна пошта: ludmilan6.11@gmail.com

Сторінка гуртка

Розклад занять

Записатись на навчання

Програма

 1. «Виготовлення виробів з бісеру»Програмою гуртка передбачено матеріал, спрямований на загальний розвиток дитини, їїНа заняттях діти опановують ряд складних технік виконання виробів з бісеру, навчаються створювати авторські вироби. здібностей, обдарувань, інтересу до творчої діяльності…Програма інтегрує знання гуртківців з історії, народознавства, креслення, образотворчого мистецтва.


2. «Виготовлення іграшок-сувенірів» Програмою гуртка передбачено ознайомлення з історією виникнення української народної іграшки, її особливостями та передбачає виготовлення іграшок за зразком. Значна увага приділяється опануванню правил роботи з тканинами, опануванню простих ручних швів, нескладним способам оздоблення іграшок, основ клаптикової пластики, виготовлення іграшок для лялькового театру…

Заходи:

Майстер-класи з виготовлення квітів:

 участь у міжнародних, всеукраїнських, міських конкурсах, виставках, фестивалях

Прокрутка до верху